• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Hobby na Krawędzi: Porady i Pomysły

Autentyczna pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak porządnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Ale mimo pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana potrawa Włochów. Włosi ubóstwiają makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, ale makarony niemalże wolno spotkać niemal w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją znaczne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z przemożnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak słusznego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W znojne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, bardzo dobre jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Zajrzyj tutaj

2. Zajrzyj tutaj

Hobbyowa Pasja: Twórcze Inspiracje

Categories: Hobby

Comments are closed.