• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Nowoczesne podejścia do zarządzania szpitalami i placówkami medycznymi.

Dopełniając zakupów w kolosalnym supermarkecie, co niemalże jest koniecznym punktem zakupów spełnianym co jakiś czas, widzimy rozmaite artykuły spożywcze zachwalane w reklamach jako super zdrowe, zawierające w sobie czy to ciąg witamin, czy mikroelementów. Mamy do wyboru bardzo szeroki asortyment pieczywa, od tego białego, pszennego, jak bułeczki czy bagietki, do ciemnego, jak chleb graham lub razowy – znacznie więcej na stronie ANCHOR. Wszelcy dietetycy zachęcają do jak najczęstszego jedzenia pieczywa razowego, jako tego, jakie ma właściwości zdumiewające dla zdrowia, niemało mikroelementów, otrębów, które mają należyty wpływ na stworzony przez nas układ trawienny. Niemniej jednak musimy uważać, decydując się na kupno chleba ciemnego, czy jest to pieczywo rzeczywiście razowe, czy wyłącznie ciemne, a nie razowe. Twórcy pieczywa w szeregu przypadków stosują takie triki, że dodają do pieczywa stereotypowego, pszennego czy też żytniego karmel, odrobinę ziarna słonecznika oraz wyprzedają taki chleb jako zdrowe pieczywo razowe, tymczasem jest to wyrób jedynie razowopodobny oraz nie wnosi do naszego organizmu ludzkiego jakichkolwiek wartości.

1. Metody

2. Znajdź więcej

3. Szczegóły

4. Odwiedź stronę

5. Artykuł

Categories: Zdrowie

Comments are closed.